Diensten

In april 2014 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik mijn eigen eenmanszaak opgericht. In de jaren daarvoor heb ik bij diverse bedrijven in verschillende functies ervaring opgedaan met de diensten die ik hieronder aanbied.

Tekstschrijver in UtrechtTekstschrijven

Het schrijven van elke soort tekst, ongeacht het onderwerp of de doelgroep. Het is voor mij een uitdaging die ik graag aanga om steeds precies de juiste tekst te schrijven. Het liefst schrijf ik interviews, recensies en artikelen maar dat kan ook een tekst voor een website of brochure zijn.

Bloggen Kim van de WeteringBloggen

Ik kan als blogger bijdragen aan een tijdschrift, forum enzovoort of bloggen als ghostwriter: namens jou of je bedrijf blogs schrijven als je hier bijvoorbeeld zelf geen tijd voor hebt of niet weet hoe je dit aan moet pakken.

Recenseren Kim van de WeteringRecenseren

Als recensent bij online magazine 8WEEKLY en afgestudeerd literatuurwetenschapper geef ik graag mijn goed onderbouwde mening. Dat kan over boeken zijn maar ook iets heel anders.

 

Zoek je een journalist of tekstschrijver in Utrecht? Meer weten over wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen? Neem contact met me op.