Referenties

Hieronder vind je een paar referenties over mij. Het zijn er niet veel, maar ze zijn wél allemaal positief.

S. Middendorp, mijn voorganger-chef bij 8WEEKLY (bij beoordelen van mijn eerste recensie):

Ik zie een heel goede eigen stijl en kritische blik, dat je duidelijk weet waar je op moet letten en hoe je een boek kunt beoordelen. Dat is echt heel goed.

A. Klein, werkgever bij Tomzorg/Printweb:

Kim haar kennis van teksten schrijven in combinatie haar SEO kennis heeft haar gemaakt tot een waardevolle aanvulling op ons bedrijf. Daarnaast is Kim een bijzonder integere en correcte persoonlijkheid. Ik kan Kim dan ook van harte aanbevelen!

J. Engberts, directeur EB Management:

Ik word helemaal blij van je werk. Goed gedaan. (…) Heel fijn en ik ben dik tevreden over je bijstellingen. (…) Wat kun jij lekker schrijven zeg !! Top hoor.

Wil je een referentie voor me achterlaten en anderen laten weten wat je ervaring met mij was? Stuur me dan een mail, doe een aanbeveling op LinkedIn of laat je reactie achter in het formulier onderaan deze pagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *