Iedereen heeft een moment in zijn loopbaan waarop het kwartje valt. MT belicht de carrièrekeuzes van jonge toptalenten in de serie Keerpunt. Keerpunt 40: Cécile Cluitmans, Directeur Divisie gebouwen bij Arcadis.

‘Het meest logische traject bij een advies- en ingenieursorganisatie als Arcadis is om te beginnen als trainee. Daarna ga je verder als projectleider, dan wordt je seniorprojectleider, adviseur, met een beetje geluk leidinggevende; je gaat steeds stapje hoger in dezelfde inhoudelijke tak. Dat leek ook mijn voorland.

In 2010 kwam er een positie vacant op een andere afdeling en toen zag ik: er zijn ook heel andere mogelijkheden. Niet veel later kwam ik in gesprek met een coach de uitspraak tegen van Marshall Goldsmith, what got you here won’t get you there. Toen besloot ik: ik ga een andere lijn volgen dan die logische.

Dit interview schreef ik voor MT.nl. Lees verder >