Over Kim

Kim van de Wetering tekstschrijver SEO UtrechtIk ben Kim van de Wetering, tekstschrijver uit Utrecht, maar ook een heleboel andere dingen. Hieronder kun je meer lezen over mij.

 


Kim van de Wetering literatuurIk ben in 2007 in Utrecht komen wonen, toen ik na een jaar Italiaans in Groningen besloot om mijn bachelor en master literatuurwetenschap in Utrecht te doen. Na een paar jaar werken heb ik in 2017 nog de Postacademische Deeltijd Opleiding Journalistiek (PDOJ) gedaan aan de Erasmus Universiteit. Behalve het bezig zijn met tekst en schrijven, lees ik graag.

Kim van de Wetering celloNaast mijn boekenplanken staat mijn cello, een andere grote liefde. Muziek sowieso; muziek waarmee ik groot ben geworden (Pink Floyd, Queen, Dire Straits enz.) en muziek die ik later leerde kennen, zoals Emmylou Harris en andere country maar ook Guns N’ Roses; vrij breed.

Kim van de Wetering motorEen nieuwe liefde is mijn mooie motor, een Honda. Handig als je in de binnenstad woont natuurlijk maar vooral ook ontzettend leuk om op te toeren langs bijvoorbeeld de Vecht of eigenlijk waar dan ook.
Verder nog een hoop andere dingen; ik hou van koken, kunst, filosofie, reizen, fotograferen, tekenen, taal. Doordat ik van veel verschillende dingen houd, is het voor mij leuk en makkelijk om me in te leven in allerlei onderwerpen en doelgroepen om over of voor te schrijven, en daarom vind ik mijn werk ook zo leuk.

Wil je meer weten over mij? Kijk bij mijn werkervaring en opdrachtgevers, lees in mijn portfolio of neem contact met me op.

Kim van de Wetering hobby's